Personenauto’s

Waarom Expora?

Explora biedt: alle apparatuur voor werkplaatsen

– voor dealer-, garage- en bandenbedrijven

– kwaliteit

– volledige werkplaatsinrichting

– uitgebreide aftersales

Explora levert alle apparatuur voor de werkplaats van het autobedrijf, zowel voor dealers als voor universele garagebedrijven en bandenbedrijven. Ons doel is ervoor te zorgen dat u beter, sneller en heel belangrijk kostenbesparender kunt werken. U koopt bij ons niet alleen een apparaat, wij bieden u tevens een compleet aftersales-traject aan. Door onderhoud en inspecties uit te voeren en het en up-to-date houden van apparatuur, zorgen wij dat uw werkplaats optimaal blijft functioneren met zo min mogelijk uitval.

We gaan u bij de aanschaf van apparatuur niet proberen te verleiden met de laagste prijs. We wijzen u liever op de kostprijs van het totaaltraject. Met welk apparaat bent u op lange termijn het beste uit? Dat is de insteek als u kiest voor samenwerking met Explora. Apparatuur en service zijn altijd van de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

TEXA Axone NEMO diagnose.

Een tabletpc voorzien van Windows 10. Maar voldoet aan de hoge eisen van een werkplaats. Robuust, snel, waterdicht, praktisch en gebruiksvriendelijk. Het 12 inch touchscreen is gemaakt van het sterke Gorilla Glass.

Hunter uitlijnapparatuur, de standaard!

Al vele jaren is Hunter Engineering de onbetwiste nummer 1 op het gebied van uitlijnen. 

Sterke merken onder één dak.