Service en onderhoud

Niet voor niets:

Uw werkplaats, onze zorg

Explora Service Team is bij uitstek dé partner om werkplaatsoptimalisatie te waarborgen tijdens de gehele levenscyclus van uw apparatuur. Voor Explora Service Team “leeft” apparatuur. Voor u is het voornamelijk een onderdeel van uw bedrijfsproces waarop u moet kunnen vertrouwen. Mede vanuit dit oogpunt hebben wij E-S-I-S ontwikkeld. Met dit Equipment Service Informatie Systeem krijgt u als gebruiker zeer eenvoudig alle essentiële informatie -van servicehistorie tot handleidingen en werkplaatstekeningen- tot uw beschikking.

Heeft u een storing? Wij lossen het voor u op! Wacht niet en bel ons direct op 0318 648 243

Waarom kiest u voor Explora Service Team – Service & Onderhoud?

Installatie – Vóór de verkoop plaatsvindt is er nauw overleg tussen uw Rayonmanager en de Afleverplanning, dit garandeert een vloeiende overgang van sales naar aftersales.

Onderhoud – Wanneer u bij ons een onderhoudscontract heeft afgesloten, nemen wij tijdig contact met u op om een passende afspraak te maken.

Certificeringen – Voor de jaarlijkse keuring van uw APK apparatuur nemen wij automatisch, tijdig contact met u op voor een passende afspraak.

Onze Features

E.S.I.S Equipment Service Informatie Systeem – met dit systeem verzorgen wij 24 uur per dag online overzichten van o.a. de status van de equipment en de onderhoudshistorie per locatie en de preventieve/correctieve kosten per locatie.
Acute storingsdienst – De grootte van onze service organisatie zorgt ervoor dat wij bij calamiteiten snel ter plaatse kunnen zijn. Door hoge technische kennis en juiste autovoorraad, kunnen wij de meeste storingen in één bezoek oplossen.
Eerste hulp bij storing – E.S.I.S. bevat gebruikersinformatie en Explora Service Team praktijkkennis van de betreffende type machine waardoor (bedienings-) problemen vaak zelf te verhelpen zijn.

Alleen A-merken zijn goed genoeg.